Samenwerking en links

Samenwerking

Wij werken veel samen met scholen, consultatiebureaus, kinderdagverblijven om een kind zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tevens maakt Speel, Beweeg en Leer deel uit van de Kind en Jeugdzorg Balade in Waalwijk.

Kind en Jeugdzorg Balade is een praktijk voor ouders, kinderen en scholen, die een extra handreiking kunnen gebruiken. Deze handreiking bieden wij in de vorm van diagnostiek, behandeling, begeleiding en training op het gebied van bewegen en motoriek, spraak/taal ontwikkeling, leer- en/of sociaal-emotionele problemen. Ook de begeleiding van het kind in het gezin behoort tot onze mogelijkheden.

De kracht van Kind en Jeugdzorg Balade is dat veel van de hulp onder één dak plaatsvindt. Dit betekent dat u niet met verschillende instanties in aanraking hoeft te komen. Met deze laagdrempeligheid kunnen we uw hulpvraag effectief beantwoorden. Mocht hulp van een andere professional desondanks nodig zijn, dan beschikt Kind en Jeugdzorg Balade over een uitgebreid netwerk, waarbinnen wij u kunnen doorverwijzen.

Links

www.vvocm.nl

www.jorisendedraakkindertherapie.nl

www.kindenjeugdzorgbalade.nl

www.kinderoefentherapie.nl

www.praktijkvandewiel.nl

Geef een reactie